Jouw scooter klaar voor de herfst!

Lekker genoten van de vakantie! Aan de zomer van 2022 lijkt wel geen eind te komen, zelfs op de eerste dag van de meteorologische herfst wijst de thermometer nog ruim 26 graden aan. Maar lang zal het niet duren dat de herfst zijn intrede gaat doen en dan is het over met het mooie stabiele weer.

Inmiddels zijn de scholen, universiteiten en opleidingen weer begonnen. Ook de bedrijven zijn weer in volle gang en dat betekent dat iedereen weer moet reizen. Tijdens de vakantie staan auto’s, motoren en scooters een langere periode stil, met als gevolg dat – bij het in gebruik nemen ervan – er startproblemen kunnen ontstaan.

Ook tijdens het niet gebruiken van een voertuig kan er stroom worden gebruikt of in geval van een defect stroom lekken. GPS en/of alarmsystemen gebruiken weliswaar minimaal stroom, maar bij een zwakke accu kan dit wel problemen geven bij het starten. Tenslotte wordt er tijdens het starten veel gevraagd van een accu.

Twijfel je aan de conditie van je accu, zorg dan te allen tijde dat je accu aan een goedgekeurde oplader wordt aangesloten als deze een tijd niet gebruikt is. Met een eenvoudige meter kan je de accu doormeten en kijken of deze voldoende is opgeladen. Kan de accu niet voldoende worden opgeladen, dan is deze hoogstwaarschijnlijk kapot en dien je deze te vervangen.

Bestel je nieuwe accu snel en makkelijk online

Groenen Accu heeft voor alle soorten voertuigen diverse accu’s ruim op voorraad. Je kan deze bij ons in Leiden ophalen, maar wij kunnen deze ook voor je opsturen. Bestel online je gewenste accu. Maar twijfel je aan welke accu je nodig hebt, bel of stuur ons een mail met je vraag.

Maak vandaag nog een afspraak en bel snel 071 – 51 20 500 of stuur een e-mail

jouw scooter klaar voor de herfst
Kies je type vakantieverblijf:

Vind je het bericht interessant, deel het met je vrienden

Schrijf je in voor ons kwartaalmagazine

Elk kwartaal geven we je een update van onze producten en aanbiedingen en krijg je nuttige tips.