De robotmaaier past op de tuin, terwijl u lekker geniet van de vakantie.

Eindelijk op vakantie! Maar wat blijkt het gras had nog gemaaid moeten worden en dat levert nog net wat extra stress voordat je aansluit in de rij op de Route du Soleil of in de lange wachtrij bij Schiphol.

Gelukkig zijn er tegenwoordig hele mooi systemen waardoor bij jouw afwezigheid de tuin toch netjes wordt bijgehouden. De robotmaaier verzorgt het gazon, het elektrische bewatering-systeem zorgt dat de plantjes genoeg te drinken krijgen en de pomp bij de vijver waakt netjes over de vissen. Voor alles is tegenwoordig een oplossing. Je kunt het zelf vanaf je vakantie adres in de gaten houden met prachtige camera’s en wellicht kan je het ook bedienen vanaf je mobiele telefoon.

Dus dat neemt de stress voor de tuin lekker weg! Maar zorg er wel voor dat de accu van je robotmaaier in goede conditie is. Controleer regelmatig de accu en als je twijfelt dan kom je gewoon even bij ons langs. We kunnen de accu voor je testen en indien nodig direct voor je vervangen. Groenen Accu heeft alle accu’s van de gangbare merken op voorraad.

Het zou toch zonde zijn als je na een welverdiende vakantie thuiskomt en het gras blijkt helemaal niet te zijn gemaaid omdat de accu het heeft begeven.

Maak vandaag nog een afspraak en bel snel 071 – 51 20 500 of stuur een e-mail

robotmaaier accu
Kies je type vakantieverblijf:

Vind je het bericht interessant, deel het met je vrienden

Schrijf je in voor ons kwartaalmagazine

Elk kwartaal geven we je een update van onze producten en aanbiedingen en krijg je nuttige tips.